תכנן לי מסלול!

כרטיס טיסה פיקטיבי

האם יכולים לבקש ממני כרטיס טיסה יציאה?

תוכן עניינים

למה שבכלל יבקשו מכם כרטיס טיסה יציאה?

מדינות מסויימות דורשות כרטיס יציאה כדי להבטיח שמטיילים לא מתכוונים להישאר מעבר לזמן המותר לפי חוקי ההגירה והויזה.
הצגת כרטיס טיסה מהווה הוכחה לכך שיש לכם תוכנית לעזוב את המדינה.
בנוסף, חברות תעופה עשויות לדרוש הוכחת כרטיס יציאה כדי לוודא עמידה בתוקף ודרישות הויזה ביעד אליו אתם טסים, ובכך להימנע מקנסות המוטלים על חברת התעופה.

ומה בנוגע לכרטיס יציאה באופן קרקעי?

כרטיס יציאה קרקעית (כרטיס אוטובוס או רכבת) יכול לפעמים לתפוס כהוכחת יציאה ממדינה במקום כרטיס טיסה, אך הדבר תלוי בעיקר בדרישות ההגירה של המדינה הספציפית אליה אתם נכנסים.
במדינות מסוימות, כמו באירופה ובדרום אמריקה, ניתן להציג כרטיס יציאה קרקעית והדבר מתקבל כראיה מספקת לעזיבה מהמדינה.
עם זאת, יש מדינות אחרות, במיוחד כמו ארה"ב או מדינות מסוימות במזרח אסיה, שדורשות כרטיס טיסה רשמי ואינן מקבלות כרטיסי תחבורה קרקעית כהוכחה תקפה.
במקרים כאלה, ייתכן שהצגת כרטיס יציאה קרקעית לא תספיק, ואתם תדרשו לספק כרטיס טיסה כדי להימנע מעיכובים או סירוב כניסה בביקורת הגבולות.

אז מהו כרטיס פקטיבי (Onward Ticket)?

כרטיס פיקטיבי הוא כרטיס טיסה מושכר מחברת התעופה, הכרטיס הפיקטיבי נועד כדי להציג הוכחת יציאה ממדינה. הוא מספק פתרון מעולה עבור מטיילים שצריכים הוכחת יציאה ללא הצורך לקנות כרטיס טיסה יקר.

איך עובד השירות?

באמצעות שירות כמו BestOnwardTicket, ניתן להנפיק כרטיס יציאה פיקטיבי במהירות ובקלות:

1. בחירת מסלול: בחרו את נקודת המוצא והיעד של הטיסה. ניתן לבחור בין טיסה ישירה לבין טיסה עם עצירות ביניים.

2. תשלום: השירות מוצע בעלות של כ-12 דולר עבור כרטיס תקף ל-48 שעות, עם אפשרות להארכה עד 14 ימים בתוספת תשלום.

3. קבלת הכרטיס: הכרטיס נשלח ישירות למייל תוך דקות ספורות, עם אישור רשמי של מסלול הטיסה.

4. הצגת הכרטיס: את הכרטיס ניתן להציג בביקורת הגבולות או בדלפקי הצ׳ק אין לפני העלייה למטוס.

כרטיס טיסה פיקטיבי

האם יש תוקף לכרטיס פיקטיבי?

כן, הכרטיסים שנרכשים ב- BestOnwardTicket תקפים לתקופה של 48 שעות, ניתן להאריך את תוקפם עד 14 ימים בתוספת תשלום של בין $7 ל-$10,
המחיר תלוי בתקופת ההארכה, המחיר הרגיל של כרטיס התקף ל-48 שעות הינו 12$ בלבד.

מה היתרונות בכרטיס פיקטיבי:

  1. חוסך המון כסף: רכישת כרטיס פיקטיבי היא דרך זולה להימנע מקניית כרטיס טיסה אמיתי כשאין כוונה להשתמש בו בפועל. כרטיסים פיקטיביים זמינים בעלות נמוכה (בסביבות $12), לעומת כרטיסים רגילים שיכולים לעלות כמה מאות דולרים.
  2. גמישות בתכנון הטיול: מטיילים שאין להם מסלול יעד טיול סופי כמו תרמילאים נהנים מהגמישות של כרטיס פיקטיבי. הוא מאפשר לכם להוכיח שיש לכם תוכנית עזיבה מהמדינה מבלי להתחייב לתאריכים או מסלולים קבועים מראש.
  3. תהליך מהיר ופשוט: הזמנת כרטיס פיקטיבי נעשית במהירות דרך האינטרנט, עם קבלת הכרטיס למייל תוך דקות. שירותים כמו BestOnwardTicket פועלים 24/7 ומספקים תמיכה במקרים של בעיות או תקלות.
  4. עמידה בדרישות ההגירה: כרטיס פיקטיבי מאפשר כביכול לעמוד בדרישות ההגירה של מדינות רבות, במיוחד כאשר מדובר בכניסה עם כרטיס בכיוון אחד, וכך למנוע סירוב בכניסה או עיכובים לא נעימים בביקורת הגבולות.
  5. אפשרות הארכה: ניתן להאריך את תוקף הכרטיס הפיקטיבי עד 14 ימים בתוספת תשלום, כך שהוא מתאים גם לתקופות שהייה ממושכות יותר.

מה החסרונות בכרטיס פיקטיבי:

  1. חוסר במספר e-ticket בכרטיס הפיקטיבי: הכרטיס הפיקטיבי אינו כולל מספר e-ticket כמו כרטיס טיסה רגיל, מכיוון שהוא מושכר, הכרטיס כולל אך ורק מספר הזמנה. במקרים מסוימים, אנשי הצוות של חברות תעופה או רשויות הגירה עלולים לבקש לראות כרטיס אמיתי עם מספר e-ticket מלא, וזה עלול לגרום לעיכובים.
  2. חוסר קבלת הכרטיס בביקורת הגבולות או בדלפקי הצ׳ק אין: במקרים נדירים מאוד, ייתכן שבביקורת הגבולות או בדלפקי הצ׳ק אין יבדקו את הכרטיס הפיקטיבי ויגלו שמדובר בהשכרה בלבד, מה שעלול לגרום לעיכובים או סירוב כניסה למדינה או עלייה למטוס.
  3. חוסר שליטה במסלול: כאשר מזמינים כרטיס פיקטיבי, לא תמיד יש שליטה על המסלול או חברת התעופה מולם סוגרים. זה יכול להיות בעייתי אם יש לכם דרישות מיוחדות כמו הימנעות מוויזת מעבר במדינה מסוימת או טיסה עם חברת תעופה מסוימת.

אז איך מזמינים את הכרטיס הפיקטיבי?

השלבים בהזמנת הכרטיס טיסה פיקטיבי

  1. היכנסו לאתר BestOnwardTicket.
  2. תבחרו מסלול טיסה:
    הזינו את שדות היציאה והיעד.
    לדוגמא: אם אתם מבקשים כרטיס טיסה פיקטיבי ליציאה מוייטנאם, בחרו מסלול יציאה מוייטנאם ליעד אחר במועד סיום הויזה או לפניו.
    רצוי לבחור בטיסה ישירה ולא עם אותה חברת התעופה איתה אתם טסים אל מדינת היעד, לדוגמא: אם אתם טסים לייטנאם עם Vietnam Airlines, אל תרכשו כרטיס טיסה פיקטיבי שטס עם Vietnam Airlines, אלא עם חברה אחרת.
  3. בחירת תאריך הטיסה:
    בחרו תאריך יציאה שנמצא בטווח תוקף הויזה שלכם. לדוגמא: אם הויזה שלך בתוקף ל-30 יום, בחר תאריך יציאה עד לסוף תקופת הויזה. עדיף ורצוי לבחור תאריך מעט מוקדם יותר כדי לא לעורר שאלות מיותרות בביקורת הגבולות או בדלפקי הצ׳ק אין לפני העלייה למטוס.
  4. בחירת תקופת תוקף הכרטיס:
    ניתן לבחור תוקף לכרטיס של 48 שעות (ברירת המחדל) או להאריך את התוקף עד 14 ימים בתוספת תשלום.
  5. מעבר לתשלוםמלאו את פרטי הנוסע והתשלום.
    התשלום מתבצע באמצעות כרטיס אשראי או PayPal בעלות של כ-$12 לכרטיס שתקף ל-48 שעות.
  6. קבלת הכרטיס:
    לאחר התשלום, אתם תקבלו את הכרטיס הפיקטיבי למייל תוך דקות ספורות, לעיתים רחוקות גם יכול לקחת עד שעה.
    הכרטיס כולל מספר אישור הזמנה אמיתי (קוד PNR), שניתן להציג בביקורת הגבולות או בדלפקי הצ׳ק אין.

סרטון דוגמא על הזמנת כרטיס פיקטיבי

נגן וידאו

מתי מומלץ לקנות את הכרטיס הפיקטיבי?

מומלץ לרכוש את הכרטיס הפיקטיבי ביום או יומיים לפני הצורך בו, כך שהוא יהיה בתוקף לטיסה.
כרטיסים פיקטיביים שנרכשים דרך BestOnwardTicket תקפים ל-48 שעות (או עד 14 ימים אם מאריכים), ולכן חשוב לבצע את הרכישה קרוב למועד שבו תצטרך להציג את הכרטיס בביקורת הגבולות או בעת הגשת הבקשה לויזה.

לאחר שרכשתם את הכרטיס הפיקטיבי, מומלץ מאוד לבדוק אותו במערכת של חברת התעופה (Manage My Booking) כדי לוודא שההזמנה אכן קיימת ונראית תקינה. הבדיקה ממש חשובה כדי למנוע עיכובים בדלפקי הצ׳ק אין לפני העלייה למטוס או בדלפקי ההגירה במדינת היעד.

איך בודקים אם הכרטיס הפיקטיבי תקין?

זה נורא פשוט, אתם נכנסים למייל שקיבלתם מ- BestOnwardTicket, מעתיקים את הקוד Airline Reservation Code (מופיע כאותיות ומספרים).
לאחר מכן אתם נכנסים לאתר חברת התעופה לוחצים על Manage My Booking ואז מדביקים את הקוד שהעתקתם ב- Enter Reservation Code, כותבים את שם המשפחה שלכם.
לאחר מכן, אתם לוחצים על FIND BOOKING, ואז אם השם המלא שלכם מופיע, בום! הכרטיס פיקטיבי תקין. 

Manage my booking

מה קורה אם אתם לא מופיעים באתר חברת התעופה או כל בעיה אחרת?

במקרה של בעיות עם הכרטיס הפיקטיבי:
אם הכרטיס פיקטיבי שרכשתם אינו מופיע באתר חברת התעופה, ניתן ליצור איתם קשר במייל: [email protected] והם יטפלו לכם בבעיה.
BestOnwardTicket מספקת תמיכה מהירה ואמינה. השירות פועל 24/7, ובתמיכה שלהם עונים במהירות לכל שאלה או בעיה.

שאלות נפוצות על כרטיס פיקטיבי

מדינות דורשות כרטיס יציאה כדי לוודא שהנוסעים לא יישארו מעבר לזמן המותר, למנוע שהייה בלתי חוקית ולהבטיח שהנוסע עוזב את המדינה בזמן. בנוסף, חברות תעופה עלולות לדרוש הוכחת כרטיס יציאה כדי לעמוד בדרישות הגירה מקומיות.

כרטיס פיקטיבי הוא כרטיס טיסה שמספק הוכחת יציאה ממדינה מבלי הצורך לרכוש כרטיס טיסה אמיתי. הוא נדרש בעיקר לצורך בקשות ויזה או עבור ביקורת גבולות, כשמבקשים הוכחה לכוונה לעזוב את המדינה בתוך תקופת הוויזה.

מומלץ לרכוש את הכרטיס 24-48 שעות לפני שאתה צריך להציג אותו, כך שיהיה בתוקף בעת הצורך. אם אתה יודע מראש שתצטרך כרטיס לתקופה ארוכה יותר, כדאי לרכוש כרטיס שניתן להאריך עד 14 ימים בתשלום נוסף.

נכנסים לאתר BestOnwardTicket, בוחרים את מסלול הטיסה הרצוי (יציאה ויעד), תאריך יציאה, ומשך תוקף הכרטיס (48 שעות או עד 14 ימים). לאחר מכן משלימים את התשלום והכרטיס נשלח אליכם במייל.

כן, ניתן לבדוק את הכרטיס במערכת “Manage My Booking” של חברת התעופה כדי לוודא שההזמנה תקפה וקיימת במערכת. מומלץ לבצע זאת כדי למנוע בעיות אפשריות במעבר הגבול, או בעיות בדלפקי הצ׳ק אין לפני העלייה למטוס.

בחרו תאריך יציאה שעומד בתוך תקופת תוקף הוויזה שלך. כדי למנוע בעיות, כדאי לבחור תאריך מעט מוקדם יותר מסיום הוויזה ולא ביום האחרון שלה.

מומלץ לבחור טיסות ישירות כדי להימנע מעיכובים הקשורים בוויזת מעבר במדינות מסוימות. BestOnwardTicket מאפשר לבחור טיסות ישירות, ולא לבחור טיסות שלאותה חברת התעופה איתם אתם טסים.

העלות הבסיסית היא כ-$12 עבור כרטיס תקף ל-48 שעות. יש אפשרות להאריך את תוקף הכרטיס עד 14 ימים בתוספת תשלום של $7 עד $10, בהתאם למשך ההארכה הנדרש.

אם הכרטיס לא הגיע תוך שעתיים מרגע הרכישה, ניתן לפנות לשירות הלקוחות של BestOnwardTicket שזמין 24/7 לקבלת תמיכה או החזר כספי.

ברוב המדינות הכרטיס הפיקטיבי מתקבל כהוכחת יציאה תקפה, אך ישנם מקרים נדירים בהם יידרש כרטיס עם מספר e-ticket מלא. מומלץ לבדוק את דרישות המדינה שאליה נוסעים לפני הזמנת הכרטיס.

כרטיס פיקטיבי זול, נגיש במהירות, מספק פתרון זמני להוכחת יציאה ממדינה, וניתן להתאמה גמישה מבחינת תאריכים. הוא מאפשר לנוסעים שלא בטוחים בתוכניותיהם להציג אישור זמני מבלי לרכוש כרטיס אמיתי יקר.

הכרטיס אינו כולל מספר e-ticket מלא ולכן ייתכן שלא יתקבל בכל מקום. כמו כן, אין שליטה מלאה על מסלול הטיסה והחברה המפעילה, והכרטיס תקף לתקופה קצרה יחסית של 48 שעות או עד 14 ימים.